+45 7020 8013
Jespersvej, Horsens

Elementbyggeri med præfabrikerede træelementer

Egen elementfabrik med alt fra produktion til montage

Vi er specialister i alle former for elementbyggeri. Hos A/S Nortvig leverer vi alt fra produktion til montage, og arbejder både som underleverandør, hoved- og totalentreprenør. Med os som samarbejdspartner er du dermed garanteret et sikkert og professionelt byggeri.

Hvorfor skal du vælge et elementbyggeri:

  • Selve byggeperioden bliver kortere.
  • Du undgår fugt i konstruktionen.
  • Ved tagkonstruktioner får du hurtigere et tæt tag med præfabrikerede elementer.
  • Du opnår en højere detaljegrad på byggeriet, fordi vores håndværkere kan forberede det hele hjemmefra og dermed ikke møder overraskelser på pladsen.
  • Præfabrikerede elementer i træ er et bæredygtigt valg.

Specialister i elementbyggeri

Meget moderne byggeri består i dag af elementløsninger, som sikrer en hurtig og nem afvikling af byggeprocessen – der er nemlig en stor tidsbesparelse ved at anvende præfabrikerede løsninger.

Hos A/S Nortvig har vi specialiseret os i alle former for elementbyggeri, produktion og montage. Uanset om det drejer sig om elementer fra egenproduktionen eller monteringen af elementer fra eksterne leverandører, så kan du som kunde altid være sikker på, at montagen foregår sikkert og professionelt.
Vores Elementafdeling har stor erfaring med produktionen af elementer til nybyg og renoveringer hos både private og i erhvervsbyggerier. Derfor kan du være sikker på, at vi kan løse såvel opgaver med store mængder som med en stor detaljegrad.

For dig betyder valget af præfabrikerede elementer, at du får en større ensartethed og nøjagtighed i byggeriet og du sikrer samtidig et tørt byggeri uanset mængden og typen af nedbør.

 

Byggeprocessen

Vi ved, at især startfasen af et elementbyggeri er essentiel. Det er derfor vi har brugt tid på at effektivisere og optimere de tidskrævende arbejdsprocesser allerede inden byggeriet starter på pladsen. Det betyder, at når vi først går i gang med monteringen, så går det hurtigt. På den måde får vi lukket huset på meget få dage. Det er både bedst for bygningen og for vores medarbejdere. Med en lukket facade kan alle håndværkerne på pladsen nemlig arbejde i tørvejr. Det giver dem de optimale arbejdsvilkår og sikrer dig det bedste slutresultat.

 

Præfabrikerede træelementer

Elementbyggeri er ikke kun for store og nye byggerier. Hvis dit hus skal have ny kvist, en tilbygning eller lignende, kan vi med fordel producere elementerne på vores fabrik og udføre renoveringen hos dig i præfabrikerede elementer. Det gør byggeperioden kortere, og minimerer den tid bygningen er sårbar overfor vejr og vind. 

 

Vælg et bæredygtigt byggeri

Når du vælger at bygge med præfabrikerede elementer fra A/S Nortvig, vælger du også mere bæredygtigt. Vi opbygger nemlig vores elementer i træ, der er stort set CO2-neutralt og har effektive isolerende egenskaber. Det skaber gode leveforhold og bidrager til et godt indeklima. Du kan læse mere om bæredygtighed i byggebranchen her.

Nyeste projekter i vores elementafdeling

Moselund Spejderhytte

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Favrskov Kommune

Arkitekt: Njordrum Care

Ingeniør: DAI

Kvm: 160

Lærkereden, Lading

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Favrskov Kommune

Arkitekt: Njordrum Care

Ingeniør: Rønslev A/S

Kvm: 450

Hou Maritime Efterskole

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Hou Maritime Efterskole

Arkitekt: Ginnerup Arkitekter

Ingeniør: Rønslev

Kvm: 1200

Vores afdelinger

Vi løser alle byggeopgaver. Vi er især specialiserede indenfor…

A/S Nortvig