+45 7020 8013
Strategi

Håndværk af høj kvalitet

Uanset hvilken afdeling du er i kontakt med, vil du opdage at holdet bag A/S Nortvig arbejder for at levere deres bedste – hver dag.

Det gør vi både for din og vores skyld. Vi vil være stolte af vores byggerier. Og vi vil have kunder, der har lyst til at vende tilbage. Derfor har vi frem mod 2025 udarbejdet en strategi, der skal hjælpe os med at holde det allervigtigste for øje.

A/S Nortvigs strategi

Vi ønsker at være det leveringssikre valg blandt private og erhverv, når det kommer til at varetage opførelsen af nybyggerier, renoveringer, vedligehold samt produktion og montage af fleksible elementbyggerier i træ. Vi vil frem mod 2025 arbejde med vores målsætning om at være ”Best in class” på alle vores fokusområder.

Tømrerafdeling: Vi vil være kundernes (private og erhverv) kvalitetssikre valg ved fagentrepriser og større renoveringer. Vi vil være den foretrukne arbejds- og læreplads for de dygtigste medarbejdere og lærlinge.

Serviceafdeling: Vi vil være den foretrukne serviceleverandør af mindre vedligeholdelses- og renoveringsopgaver for såvel private som erhvervslivet. Vi overholder altid vores aftaler om tid og kvalitet.

Elementafdeling: Vi vil være førstevalget ved fleksible elementbyggerier i træ – både ved nybyg, tilbyg og på renoveringsopgaver.

Entrepriseafdeling: Vi vil være den sikre leverandør indenfor fag-, hoved- og totalentrepriser af byggerier i størrelsesordenen 0-40 millioner kroner.

 

Ens for alle afdelinger er det, at vi vil løse evt. udfordringer gennem ordentlighed og god planlægning – i dialog og samarbejde. Vi vil desuden tiltrække, fastholde og udvikle de dygtigste medarbejdere gennem såvel interne uddannelsesforløb som motivation, ansvar og eksterne kurser – for såvel svende som funktionærer. A/S Nortvig skal være en virksomhed, hvor man som medarbejder altid, har mulighed for at dygtiggøre sig rent fagligt.

Målet med strategien er at sikre A/S Nortvigs fortsatte vækst samt at styrke vores position gennem godt håndværk. Det skal ske med fokus på de fire kerneværdier; Kvalitet, Sikkerhed, Ordentlighed og Effektivitet.

Vores afdelinger

Vi løser alle byggeopgaver. Vi er især specialiserede indenfor…

A/S Nortvig

Følg med i vores daglige gang

Med over 2000 leverede projekter lever A/S Nortvig altid op til udfordringen. Vores team fortsætter med at opnå fantastiske resultater, til tiden og overgår forventningerne.

29.11.2022

Lærkereden, Lading

A/S Nortvig har netop afleveret tilbygning til Daginstitutionen Lærke...

28.10.2022

Tagudskiftning - Børn og Unge Center Vejle Fjord

A/S Nortvig er startet op på udskiftning af tage på Børn og Unge Center Ve...

28.10.2022

Roesgaard, Horsens

A/S Nortvig har, i hovedentreprise, netop færdiggjort renoveringsdele...