+45 7020 8013

Entreprise

Når du vælger A/S Nortvig, får du en moderne og erfaren entreprenør, der følger alle projekter til dørs, og afleverer til tiden.

Hos A/S Nortvig prioriterer vi den åbne og konstruktive dialog med bygherre fra start til slut. Vi oplever, at god kommunikation letter arbejdet for alle samarbejdspartnere i hele byggeprocessen, og bidrager til, at vi altid overholder tidsplan og budget, samt at evt. ændringer bliver oplyst i tide.

 

Vores tilgang til entreprise

Som entreprenør står vi for det overordnede ansvar for udførelsen af projektet, samt kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse. Du kan derfor regne med, at projektet står færdigt til tiden i den aftalte kvalitet. Hos A/S Nortvig arbejder vi nemlig hver dag ud fra kerneværdierne Kvalitet, Sikkerhed, Ordentlighed og Effektivitet. Det er din garanti for et byggeri, hvor alt er i orden.

Du kan altså roligt overlade ansvaret for byggestyringen til vores erfarne byggeledere. Skulle der opstå problemer undervejs, slipper vi ikke projektet før det er løst, og vi løber aldrig fra vores ansvar.

 

Hoved- og totalentrepriser

A/S Nortvig tilbyder mindre hovedentrepriser i prisklassen mellem 0 til 40 mio. kroner. Her gennemføres enhver form for totalentreprise ud fra bygherrens ønsker og behov.

Som du kan se her, har vi igennem en årrække gennemført mange forskellige totalentrepriser i tæt samarbejde med vores kunder. Med A/S Nortvig som totalentreprenør, er projektet godt fra start.

 

Større tømrerentrepriser

Hos os får du leveret et professionelt og ordentligt stykke håndværk af høj kvalitet, når det gælder både inden- og udendørs arbejde. Læs også her om, hvordan vores kompetente og erfarne medarbejdere udfører større tømrerentrepriser.

Nyeste projekter i vores entrepriseafdeling

Paddehatten Daginstitution

Entrepriseform: Hovedentreprise

Kunde: Vejle Kommune

Arkitekt: Bøtkers Tegnestue ApS

Ingeniør: SRI - Sandberg rådg. Ingeniører ApS

Kvm: 422

Moselund Spejderhytte

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Favrskov Kommune

Arkitekt: Njordrum Care

Ingeniør: DAI

Kvm: 160

Lærkereden, Lading

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Favrskov Kommune

Arkitekt: Njordrum Care

Ingeniør: Rønslev A/S

Kvm: 450

Vores afdelinger

Vi løser alle byggeopgaver. Vi er især specialiserede indenfor…

A/S Nortvig