+45 7020 8013

Dit tømrerfirma i Horsens

Vi leverer tømrerentrepriser i høj kvalitet og til tiden

Siden A/S Nortvig blev grundlagt som tømrervirksomhed i 2008 har vi haft fokus på den effektive styring af fagentreprisen. Og det bliver vi ved med. For vi vil være kundernes kvalitetssikre valg ved fagentrepriser og større renoveringer.

Vi udfører såvel nybyggeri som renovering og ombygning med fokus på det gode håndværk gennem detaljeret planlægning og løsninger i høj kvalitet. Og ingen opgave er for lille eller for stor. For hos A/S Nortvig arbejder vi hver dag ud fra de fire kerneværdier; Kvalitet, Sikkerhed, Ordentlighed og Effektivitet. Når du vælger os som underleverandør og samarbejdspartner, kan du derfor være sikker på, at arbejdet er af høj kvalitet og afleveringen falder til tiden.

Det rigtige team

Vores team består af dygtige og erfarne tømrere, der foruden uddannelsen har gennemgået interne lærlingeprøver. På den måde sikrer vi hos A/S Nortvig, at unødige fejl undgås. Det er din sikkerhed for, at vi har de rigtige kompetencer til opgaven uanset om vi skal løse en specialopgave, montere træelementer fra egen produktion, gips, lofter og gulve eller udføre facaderenoveringer og vinduesudskiftninger. Hos os får du leveret et professionelt og ordentligt stykke håndværk, når det gælder både inden- og udendørs arbejde.

 

Vælg et bæredygtigt byggeri

Når du vælger at bygge eller renovere i træ, vælger du også mere bæredygtigt. Træ er nemlig stort set CO2-neutralt og har effektive isolerende egenskaber. Det skaber gode leveforhold og bidrager til et godt indeklima. Du kan læse mere om bæredygtighed i byggebranchen her.

Nyeste projekter i vores tømrerafdeling

Hybel - Nyt domicil

Entrepriseform: Fagentreprise

Kunde: CASA A/S

Arkitekt: Vallentin & Haugland

Ingeniør: Søren Jensen

Kvm: 4600

Paddehatten Daginstitution

Entrepriseform: Hovedentreprise

Kunde: Vejle Kommune

Arkitekt: Bøtkers Tegnestue ApS

Ingeniør: SRI - Sandberg rådg. Ingeniører ApS

Kvm: 422

AI Innovation House

Entrepriseform: Fagentreprise

Kunde: CASA A/S

Arkitekt: ERIK arkitekter

Ingeniør: Rambøll

Kvm: 5500

Vores afdelinger

Vi løser alle byggeopgaver. Vi er især specialiserede indenfor…

A/S Nortvig