+45 7020 8013

Kunderne siger

Vi ved godt, at det som ny kunde eller samarbejdspartner nogle gange kan være svært at vide, om du har valgt rigtigt, når du har hyret et firma til en opgave.

Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt mere om, hvem vi er og hvad vi laver. Og hvem bedre til at fortælle det end nogle af vores nuværende og tidligere kunder?

Herunder har du mulighed for at høre dem fortælle om samarbejdet på nogle af de forskellige projekter, som vi har været en del af.

 

Vil du gerne se flere af vores projekter, så se også vores referencer her.

 

Kundecases


09.07.2020

Tagudskiftning på en uge

På Kornerupsvej 16 i Horsens havde de helt ufrivilligt fået en gæst. Der v...

03.06.2020

Restaurering af Årupgaard

I området ved Bygholm ligger en gammel herregård fra 1872, der trængte til...

Skure/redskabsrum, Horsens
» Hos DUAS Bolig bruger vi A/S Nortvig som fast leverandør af skure/redskabsrum til vores rækkehuse. En opgave de gang på gang klarer til stor tilfredshed. De leverer en komplet løsning, hvor skurene kommer helt færdige, og det sparer os for meget tid og besvær på byggepladsen. De er meget fleksible og kommer altid som aftalt.

Peter Due Laursen

Direktør

DUAS Bolig A/S

Renovering, Horsens
» Vores erfaring med Nortvig er, at et lovet tidspunkt overholdes og hvis de ikke kan, meddeler de det. Nortvigs medarbejdere er meget kvalitetsbevidste og vore beboere giver udtryk for, at de er behagelige og imødekommende at have besøg af. Desuden bliver der ryddet op efter endt arbejde. Man kan også udtrykke det således: Kvalitet til tiden.

Henning Stougaard

Formand

Ejerforeningen Langelinie

Renovering af Skovridderbolig
» Jeg har i såvel firmaregi som i privatregi brugt Nortvig A/S til både store og små opgaver, og jeg kan kun sige at arbejdet, herunder kvalitet, tidsplaner mv.. er forløbet til vores fulde tilfredshed. Jeg kan kun give Nortvig A/S de bedste anbefalinger.

Stig Ersgaard

Bestyrelsesformand

Aeropak A/S