+45 7020 8013

Kunderne siger

Vi ved godt, at det som ny kunde eller samarbejdspartner nogle gange kan være svært at vide, om du har valgt rigtigt, når du har hyret et firma til en opgave.

Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt mere om, hvem vi er og hvad vi laver. Og hvem bedre til at fortælle det end nogle af vores nuværende og tidligere kunder?

Herunder har du mulighed for at høre dem fortælle om samarbejdet på nogle af de forskellige projekter, som vi har været en del af.

 

Vil du gerne se flere af vores projekter, så se også vores referencer her.

 

Kundecases


09.07.2020

Tagudskiftning på en uge

På Kornerupsvej 16 i Horsens havde de helt ufrivilligt fået en gæst. Der v...

03.06.2020

Restaurering af Årupgaard

I området ved Bygholm ligger en gammel herregård fra 1872, der trængte til...

Carporte, Horsens
» A/S Nortvig leverer præfabrikerede carporte til alle mine rækkehus projekter til stor tilfredshed. Jeg er glad for det gode faste samarbejde og ved at hos dem er en aftale en aftale.

Finn Mortensen

Finn Mortensen Huse A/S

Strandholmen, KBH
» Vi har hos CASA A/S haft tæt samarbejde med A/S Nortvig siden 2007. Hver gang er vi nået sikkert i mål og til tiden. På komplicerede sager kommer de ofte selv med løsninger, der effektiviserer byggeriet til både deres og vores fordel. Jeg vil til en hver tid kunne anbefale A/S Nortvig.

Peter Rosengreen

Direktør

CASA A/S

Renovering af Skovridderbolig
» Jeg har i såvel firmaregi som i privatregi brugt Nortvig A/S til både store og små opgaver, og jeg kan kun sige at arbejdet, herunder kvalitet, tidsplaner mv.. er forløbet til vores fulde tilfredshed. Jeg kan kun give Nortvig A/S de bedste anbefalinger.

Stig Ersgaard

Bestyrelsesformand

Aeropak A/S