+45 7020 8013

Bæredygtigt byggeri

I dag er der et stort fokus på de miljømæssige udfordringer – også i byggebranchen. Derfor oplever vi i branchen en øget anvendelse af træ, der binder CO2 mens det vokser.

På den måde lagrer man nemlig CO2 i byggeriet og undgår, at det i stedet er medvirkende til at øge drivhuseffekten. De præfabrikerede elementer vi hos A/S Nortvig bygger i træ, indgår dermed som en naturlig og bæredygtig løsning i dit byggeri.

Bæredygtighed

Bæredygtighed i byggeriet

Ved at vælge træ fremfor f.eks. beton eller stål kan man undgå eller begrænse brugen af byggematerialer, der har et højt forbrug af energi og en stor udledning af CO2 under fremstilling. Træ er nemlig verdens mest miljøvenlige råstof. Det er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og til at skabe et godt indeklima i de bygninger, vi arbejder og lever i.

 

Derfor skal du vælge træ i dit byggeri

I fremtiden stilles der stadig strengere krav til byggeriet om at reducere energiforbruget og CO2-udledningen. Men når du vælger træ i dit byggeri, gavner det både klimaet ved at lagre CO2 og ved at spare klimaet for den CO2-udledning, som produktionen af enten stål eller beton ville have medført. Faktisk sparer du atmosfæren for hele 2 tons CO2, når du erstatter 1 m3 stål eller beton med 1 m3 træ. Og der er flere andre fordele ved at vælge træ i byggeriet:

  • Træ er konkurrencedygtigt på prisen sammenlignet med andre byggematerialer.
  • Det er stærkt og let at bearbejde.
  • Det er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø og indeklima.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at vælge et mere bæredygtigt byggeri i træ.

Vores afdelinger

Vi løser alle byggeopgaver. Vi er især specialiserede indenfor…

A/S Nortvig