+45 7020 8013

Om A/S Nortvig

Hos A/S Nortvig er vi 40 medarbejdere, der arbejder professionelt med håndværksløsninger. Vi er specialiserede i hovedentrepriser, elementbyggeri og tømrerarbejde.

Vi arbejder hver dag ud fra de fire kerneværdier; Kvalitet, Sikkerhed, Ordentlighed og Effektivitet - både kollegerne iblandt og i mødet med dig som kunde, med leverandører og samarbejdspartnere.

Med over 2000 leverede projekter i bagagen er vi underleverandøren, hoved- og totalentreprenøren, du kan stole på. Hos A/S Nortvig gør vi nemlig ikke kun det nødvendige. Arbejdet skal være i orden – både for at du kan stole på resultatet – og for at vi kan være stolte af vores arbejde. 

Om A/S Nortvig

Håndværket

I dag laver vi hos A/S Nortvig alt fra renovering af villaer og mindre serviceopgaver hos private og erhverv til nybyggeri af større etage- og erhvervsejendomme.

Når du har en aftale med A/S Nortvig, tager vi ansvaret for, at tidsplanen og budgettet holder – og at arbejdet er udført korrekt. 

For os er det essentielt med et højt kommunikationsniveau for at nå i mål med vores projekter på en ordentlig måde. Derfor garanterer vi, at du altid holdes opdateret, når du vælger os som samarbejdspartner. Og vi lægger vægt på nøjagtig koordinering og logistik, så vi kan bygge hurtigt og sikkert på pladserne.

Vi holder til i Horsens og arbejder primært i en radius af 70 km. Vi udfører dog elementbyggerier i det meste af landet.

Har du en opgave, som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på? Vi påtager os de fleste opgaver store som små. Så kontakt os endelig på kontakt@nortvig-as.dk

 

Baggrunden

A/S Nortvig blev stiftet i 2008 under navnet Nortvig Ejendomsrenovering A/S af Thomas Nortvig. Forinden det drev han i 5 år Lauridsen og Nortvig ApS sammen med Mads Lauridsen.

Nortvig Ejendomsrenovering A/S beskæftigede i de tidlige år mellem 7 og 10 medarbejdere og fokuserede primært på renoveringsopgaver. Disse blev hovedsageligt udført i hovedentrepriser.

Firmaet udviklede sig herefter til også at udføre større tømrerentrepriser for totalentreprenører, og det blev ligeledes besluttet at opstarte egen elementfabrik. Elementfabrikken har i dag effektiviseret hele den måde vi tænker tømrerarbejde på hos A/S Nortvig.

Da Nortvig Ejendomsrenovering A/S i 2015 derfor pludselig beskæftigede sig med meget andet end kun renoveringsopgaver, besluttede ledelsen at ændre virksomhedens navn til A/S Nortvig.

A/S Nortvig beskæftiger i dag 40 medarbejdere og ejerkredsen består af Marcus Braae Andersen samt Thomas Nortvig.

Team A/S Nortvig


A/S Nortvig - 2014
A/S Nortvig - 2015
A/S Nortvig - 2016
A/S Nortvig - 2017
A/S Nortvig - 2018
A/S Nortvig - 2019
A/S Nortvig - 2022
Strandholmen, KBH
» Vi har hos CASA A/S haft tæt samarbejde med A/S Nortvig siden 2007. Hver gang er vi nået sikkert i mål og til tiden. På komplicerede sager kommer de ofte selv med løsninger, der effektiviserer byggeriet til både deres og vores fordel. Jeg vil til en hver tid kunne anbefale A/S Nortvig.

Peter Rosengreen

Direktør

CASA A/S

Renovering, Horsens
» Vores erfaring med Nortvig er, at et lovet tidspunkt overholdes og hvis de ikke kan, meddeler de det. Nortvigs medarbejdere er meget kvalitetsbevidste og vore beboere giver udtryk for, at de er behagelige og imødekommende at have besøg af. Desuden bliver der ryddet op efter endt arbejde. Man kan også udtrykke det således: Kvalitet til tiden.

Henning Stougaard

Formand

Ejerforeningen Langelinie

Skure/redskabsrum, Horsens
» Hos DUAS Bolig bruger vi A/S Nortvig som fast leverandør af skure/redskabsrum til vores rækkehuse. En opgave de gang på gang klarer til stor tilfredshed. De leverer en komplet løsning, hvor skurene kommer helt færdige, og det sparer os for meget tid og besvær på byggepladsen. De er meget fleksible og kommer altid som aftalt.

Peter Due Laursen

Direktør

DUAS Bolig A/S

Sponsorater

Vi støtter sporten

Hos A/S Nortvig synes vi, at det er vigtigt at give noget tilbage til lokalområdet omkring Horsens.

Derfor støtter vi det lokale sportsliv, hvor vi kan gøre en forskel.

A/S Nortvig er sponsor for:

Horsens Tennisklub

Horsens Sejlklub

HH Elite og Horsens Håndboldklub

Hvad kan vi gøre for dig?

Services

Vi leder altid efter de rigtige medarbejdere

Du vil hurtigt opdage, at vi hos A/S Nortvig lægger vægt på et arbejdsmiljø, hvor alle trives. 

Det skal være fedt, sjovt og udfordrende at gå på arbejde, fordi vi mener, at det er vejen til at blive en dygtig håndværker.

Karriere