+45 7020 8013

Vores forretningsområder

Hos A/S Nortvig er vi specialiserede indenfor renovering, nybyg, tilbyg og elementproduktion - og opfører både hoved- og totalentrepriser.

Vores forretning er bygget op over 4 afdelinger, der alle arbejder indenfor de forskellige forretningsområder. De fire afdelinger er:

  • Elementafdeling med egen fabrik
  • Entrepriseafdeling
  • Tømrerafdeling
  • Serviceafdeling
Services

Tømrerafdeling

Siden A/S Nortvig blev grundlagt som tømrervirksomhed i 2008 har vi haft fokus på den effektive styring af fagentreprisen. Og det bliver vi ved med. For vi vil være kundernes kvalitetssikre valg ved fagentrepriser og større renoveringer.

Elementafdeling

Vi er specialister i alle former for elementbyggeri. Hos A/S Nortvig leverer vi alt fra produktion til montage, og arbejder både som underleverandør, hoved- og totalentreprenør. Med os som samarbejdspartner er du dermed garanteret et sikkert og professionelt byggeri.

Entrepriseafdeling

Hos A/S Nortvig prioriterer vi den åbne og konstruktive dialog med bygherre fra start til slut. Vi oplever, at god kommunikation letter arbejdet for alle samarbejdspartnere i hele byggeprocessen, og bidrager til, at vi altid overholder tidsplan og budget, samt at evt. ændringer bliver oplyst i tide.

Serviceafdeling

Har du planer om at få renoveret dit hus, din lejlighed, dit sommerhus eller jeres erhvervslokaler? Går du med tanker om nyt tag eller køkken? Eller mangler du nogen til at varetage små vedligeholdelsesopgaver? Vores Serviceafdeling tager sig både af mindre tømrerentrepriser og service og vedligehold for bl.a. erhvervskunder og boligforeninger.