Hou Maritime Efterskole

A/S Nortvig har opført ny bygning til Hou Maritime Efterskole i hovedentreprise.

Den bæredygtige undervisningsbygning, indeholdende undervisning, kontorfaciliteter og opholdsrum til socialt samvær, er bestående af præfabrikerede træelementer, som er udført på Nortvig’s egen fabrik og herefter transporteret til pladsen og monteret på stedet.

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Hou Maritime Efterskole

Arkitekt: Ginnerup Arkitekter

Ingeniør: Rønslev

Kvm: 1200

A/S Nortvig logo

Relaterede referencer

Schur Pack Denmark A/S

Entrepriseform: Hovedentreprise

Kunde: Schur Denmark

Arkitekt: Ginnerup Arkitekter

Ingeniør: Ronslev

Kvm: 7.000 m2

Ballen færgehavn på Samsø

Entrepriseform: Totalentreprise

Kunde: Aarhus Kommune

Kvm: 610 m2

Kastanjealle, Egebjerg

Entrepriseform: Hovedentreprise

Kunde: Anders Bentsen

Arkitekt: Ginnerup Arkitekter