A/S Nortvig ansætter direktør

A/S Nortvig har oplevet en massiv vækst de seneste år. Dette har medført et behov for at sikre, at de rette ressourcer er til stede til at varetage de opgaver, som virksomheden står overfor. Til at hjælpe med den fortsatte udvikling har A/S Nortvig netop ansat Daniel Overgaard Christensen som ny direktør pr. 1. november 2020. 

Travlhed og vækst kræver en styrkelse af ledelsesteamet
A/S Nortvig har fortsat travlt med at udføre fag-, hoved- og totalentrepriser for både private og erhverv samt med produktionen af præfabrikerede træelementer, som har vist sig at være en stor succes. Den oplevede vækst har resulteret i, at virksomheden netop har fået sin anden Børsen Gazelle samt er blevet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year for tredje år i træk. Med ansættelsen af Daniel Overgaard Christensen får virksomheden nu et endnu større fokus på såvel drift som medarbejderpleje.

”Vi er glade for, at vi kan byde velkommen til Daniel Overgaard Christensen, som vi har ansat som direktør pr. 1. november 2020. Vi ser det som en markant styrkelse af teamet, at vi har fået Daniel til A/S Nortvig. Således vil der fortsat være fokus på vækst, stabil drift, sunde projekter, glade medarbejdere og tilfredse kunder”, udtaler indehaver Thomas Nortvig.

Ledelsens opbygning
Ledelsen i A/S Nortvig vil efter 1. november 2020 bestå af Thomas Nortvig som indehaver og stifter af virksomheden, Marcus Braae Andersen, partner og leder af Elementafdelingen, samt Daniel Overgaard Christensen som overtager rollen fra Thomas Nortvig som direktør.

”Med Daniel som tovholder for driften får Marcus og jeg nu mulighed for at fokusere 100 % på produktion og kunderelationer, hvilket længe har været et ønske. Jeg hører til ude i marken ved vores folk og ude ved vores kunder - ikke inde på kontoret”, udtaler Thomas Nortvig.

Daniel kommer med en baggrund fra tømrerbranchen som projektleder. De seneste seks år har han arbejdet hos MT Højgaard, hvor han senest var ansat som projektchef. Daniel er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Derudover har Daniel nogle gode efteruddannelser med sig i bagagen indenfor både projektledelse og ledelse generelt. ”Vi ser derfor frem til at få en profil som Daniel ind i ledelsen af virksomheden”, slutter Thomas Nortvig.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang hos A/S Nortvig. Det er en god virksomhed med et højt kompetenceniveau og et godt renommé. Samtidig en sund og veldrevet virksomhed med gode værdier og gode forhold for de ansatte. De er visionære og innovative, fx kan nævnes deres lærlingeprogram/uddannelse, hvor de har hævet niveauet ift. resten af branchen. Samt deres produktion af præfabrikerede træelementer, hvor arbejdet fra byggepladsen er flyttet ind i en fabrikshal med varme og uden hensyntagen til vejret. Jeg ser derfor rigtig mange muligheder for fortsat vækst, udvikling og lønsomme projekter i A/S Nortvig, og jeg ser frem til samarbejdet med alle i virksomheden, samarbejdspartnere, kunder og bygherrer”, udtaler Daniel Overgaard Christensen.

Optimale vilkår for vækst og udvikling
A/S Nortvig flyttede den 1. oktober 2020 i nye lokaler på Fuglevangsvej 47 i Horsens og firmaet er dermed blevet samlet med alle enheder under ét tag. Her får virksomheden optimale vilkår for at udvikle o g forbedre firmaets fire afdelinger: Service, Tømrer, Element og Entreprise. 

I dag er der 86 mand ansat i A/S Nortvig og der er fortsat behov for ansættelse af såvel timelønnede som funktionærer.
 

Andre nyheder

31.03.2021

Overtagelsen af Fuglevangsvej – 1 år efter

Den 1. april 2021 var det 1 år siden Group 3 A/S og Thomas Nortvig overtog...

01.03.2021

Ny skolebygning til Hou Maritime Idrætsefterskole

Vi har  underskrevet aftale med Hou Maritime Idrætsefterskole omkring...

14.01.2021

Ny fabrikshal til Schur

Vi har netop vundet hovedentreprisen på opførelsen af endnu en 3500 kvm st...