Elementbyggeri og produktion

Vi har specialiceret os i alle former for elementbyggeri, produktion og montage. Hvad end det drejer sig om elementer fra egenproduktionen eller elementer, der skal monteres for eksterne leverandører, så kan kunden altid være sikker på, at montagen foregår sikker og proffessionel.
Elementer er blevet er stor del af moderne byggeri, og uanset om der er tale om store mængder eller stor detaljegrad løser vi, så vidt det er muligt, vores opgaver med præfabrikerede elementer. Dette giver nemlig større ensartethed, nøjagtighed og sikrer samtidig et tørt byggeri uagtet mængden og typen af nedbør.

Byggeperioden i startfacen er vigtig, da det er her vi som regel "lukker" huset på meget få dage, og derved opnår et tørt byggeri, der er til gavn for alle håndværkere.
I nye byggerier er det oftest ikke kun facadevægge, der opstilles, men også indvendige skillevægge og tagkonstruktionen i færdige lette elementer som vi fremstiller i vores egen produktionshal. Her er arbejdsvilkårene optimale og det smitter af på resultaterne, som på den måde bliver endnu bedre og endnu mere nøjagtige.

Skal huset have en ny kvist eller renoveret den gamle, kan vi med fordel lave en færdig kvist på værkstedet, hvilket dermed minimere tiden hvor kunden har "hul i taget", og den nye kvist er på plads inden for kort tid.

Vi løser gerne enhver elementopgave både som under- hoved- eller totalentreprenør.

Kontakt os idag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Kontakt

TOP