Hvorfor vælge os

OM A/S NORTVIG

Hos A/S Nortvig har vi specialiseret os i renovering af alt fra villaer til større etage- og erhvervsejendomme. Desuden er nybyggeri af erhvervsejendomme såvel som private boliger og størrer etagebyggeri blevet et naturligt område, hvor A/S Nortvig også er at finde. Vi arbejder stort set i hele Danmark og beskæftiger 70 medarbejdere, der alle brænder for håndværksløsninger af høj kvalitet.

Ingen opgave er for lille - og som regel heller ikke for  stor…

På større projekter fungerer vi som hovedentreprenør med  kontakt til malere, murere, vvs-folk, elektrikere osv. Vi tager ansvaret for,  at tidsplanen klapper, og alt bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Alt sammen til tiden og til den aftalte pris - og vi er dygtige til det. Vi lægger stor vægt på nøjagtig koordinering og logistik, da det giver et godt flow i vores byggerier. Der går aldrig for mange håndværkere samme sted på én gang, til gengæld er vi heller aldrig helt fraværende. Det gør os istand til at give en ret præcis tidsplan, allerede inden vi går igang.
Sker det, at noget uforudset opstår, tager vi fat i det med det samme, informerer og gør de tiltag der er nødvendige for at få styr på problemet.

Derfor kan du regne med en aftale med A/S Nortvig

En seriøs samarbejdspartner når det gælder kvalitetsbyggeri!

TOP